GOSSIP

Το παλάτι αναγκάστηκε να διαψεύσει τις φήμες για κόντρα των Meghan και Kate

Το βρετανικό παλάτι δεν συνηθίζει να κάνει επίσημες διαψεύσεις σε δημοσιεύματα που αφορούν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αφού καθημερινά γράφονται και ακούγονται χιλιάδες πράγματα για αυτά. Όμως τώρα έκανε μια εξαίρεση, αφού οι φήμες πως οι δύο Δούκισσες είναι στα.. μαχαίρια, είχαν οργιάσει!

Είναι γεγονός πως από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της Meghan Markle, άρχισε αμέσως η σύγκριση με τη Kate Middleton.
Και πολλά ακούγονταν πως η Δούκισσα του Σάσεξ αντιγράφει το στιλ της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Όμως μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Meghan Markle και ειδικά μετά την ανακοίνωση πως η Meghan και ο Harry μετακομίζουν από το παλάτι του Kensington άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες πως το τελευταίο διάστημα η Meghan Markle και η Kate Middleton έχουν τεταμένες σχέσεις και πως το αρνητικό κλίμα έχει επηρεάσει και τη σχέση του Harry με τον πρίγκιπα William και πως τα δυο ζευγάρια, που κάποτε ήταν αγαπημένα πλέον βρίσκονται σε κόντρα και δεν μπορούν να μοιράζονται την ίδια στέγη.


Μεταξύ των media που έριξαν λάδι στη φωτιά και φούντωσαν τις φήμες ήταν η εφημερίδα Daily Mail και η εφημερίδα Sun.


Και τώρα η εφημερίδα Mirror αναφέρει πως το παλάτι του Buckingham, προχώρησε σε μια... σπάνια επίσημη διάψευση ενός σχετικού δημοσιεύματος της Sun που έλεγε πως η Kate είχε γίνει έξαλλη με την Meghan πριν τον πριγκιπικό γάμο, γιατί η Meghan ήταν πολύ αγενής με ένα άτομο που εργάζεται στο παλάτι και πως έκτοτε η κόντρα τους διαρκώς φουντώνει.


Το παλάτι απλά απάντησε: "Αυτό δεν συνέβη ποτέ".

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!