GOSSIP

Παντρεύτηκε η ηθοποιός Piryanka Chopra - Η κολλητή φίλη της Meghan Markle

Ένας υπέρλαμπρος γάμος που συνδύαζε τη λάμψη του Χόλιγουντ με τη λάμψη του... Μπόλιγουντ έγινε στην Ινδία.

Η διάσημη ηθοποιός και πρώην εστεμμένη Priyanka Chopra, που έχει αποσπάσει και τον τίτλο της πιο αγαπημένης χολιγουντιανής σταρ από το περιοδικό People, παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Nick Jonas (των Jonas Brothers) στην πατρίδα της την Ινδία.


Βέβαια λόγω εγκυμοσύνης εκεί δεν μπόρεσε να βρεθεί η κολλητή φίλη της Priyanka, που δεν είναι άλλη από τη Δούκισσα του Σάσεξ Meghan Markle.


Ωστόσο ο γάμος ήταν απίστευτα λαμπερός, πολύχρωμος και κεφάτος αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το ζευγάρι στα social media.

Μάλιστα δεν πρόκειται για έναν γάμο, αλλά για δύο, καθώς σήμερα πραγματοποιήθηκε ο χριστιανικός γάμος στο σπίτι της διάσημης ηθοποιού στην Ινδία και αύριο αναμένεται να γίνει το δεύτερο μυστήριο, δηλαδή ο ινδουϊστικός γάμος.  

Το νυφικό της πανέμορφης ηθοποιού ήταν δια χειρός Ralph Lauren, ενώ και ο σύζυγός της επέλεξε τον ίδιο οίκο μόδας για το κουστούμι του.

Το ζευγάρι μάλιστα ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες από την δεξίωση μετά τον γάμο όπου και οι δύο έχουν επιλέξει να ντυθούν αλά Μπόλιγουντ, τιμώντας τα ήθη και τα έθιμα του τόπου καταγωγής της ηθοποιού.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!