GOSSIP

Γιατί κάποιοι αποκαλούν "νύφη - δικτάτορα" τη Meghan - Τι ζήτησε στο γάμο της;

Σε νέο πρωτοσέλιδο άρθρο που εμφανίζεται στην on line έκδοση της Daily Mail, αποκαλύπτεται κάτι άγνωστο για τον πριγκιπικό γάμο της χρονιάς που έγινε στις 15 Μαΐου. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στον τίτλο του οποίου η Meghan χαρακτηρίζεται ως "νύφη - δικτάτορας", η Δούκισσα του Σάσεξ είχε ζητήσει από το παλάτι να κάνει κάτι στο γάμο της, αλλά το παλάτι αρνήθηκε.


Το άρθρο επικαλείται πηγές από το παλάτι και αναφέρει πως η Meghan ήθελε να είναι όλα τέλεια στο γάμο της και την ενοχλούσε η μυρωδιά μούχλας και κλεισούρας που υπήρχε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου που από το 1475 υπάρχει στο παλάτι του Windsor.


Έτσι ζήτησε να ψεκαστεί ο χώρος με αρωματικά, με τη χρήση μπεκ, λίγο πριν φτάσουν οι καλεσμένοι.


Ωστόσο το παλάτι αρνήθηκε το αίτημα, καθώς, όπως λένε οι πηγές, οι υπεύθυνοι του παλατιού για το γάμο θεώρησαν πως κάτι τέτοιο είναι ανάρμοστο για αυτό το χώρο που έχει ιστορική σημασία για τη βασίλισσα και τη βρετανική βασιλική οικογένεια και μάλιστα της είπαν πως αφού κανένα άλλο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας δεν είχε ποτέ διαμαρτυρηθεί για αυτό θέμα, τότε το παρεκκλήσι είναι μια χαρά!
 

Το άρθρο τονίζει πως αυτή η άγνωστη λεπτομέρεια προέκυψε τώρα που ακούγεται πως η Markle έχει κακές σχέσεις με την Kate Middleton, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν πως και το προσωπικό στο παλάτι του Kensington έχουν προβλήματα με τη Δούκισσα και πως όλα αυτά πιθανά έχουν παίξει ρόλο στην απόφαση των Meghan & Harry να μετακομίσουν στο Frogmore House.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!