GOSSIP

H Miley Cyrus σε νέο βιντεοκλίπ μας δείχνει τα οπίσθια της [βίντεο]

Για μήνες η Miley είχε εξαφανιστεί από τα social media και είχε διαγράψει τα πάντα στο Instagram και το προφίλ της, με τους πάνω από 75 εκατομμύρια followers, μέχρι και πριν λίγες ώρες ήταν απολύτως κενό.

Όμως τώρα η Miley μετά από απουσία μηνών από τα social media, ανέβασε ένα βίντεο για να ανακοινώσει τη κυκλοφορία του βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Nothing Breaks Like a Heart" του Mark Ronson, στο οποίο συμμετέχει και η ίδια.


Πάντως η Miley πρωταγωνιστεί στο περίεργο βιντεοκλίπ, που δείχνει την ίδια να είναι μέσα σε ένα αμάξι που ακολουθούν πολλά περιπολικά, ενώ στην πορεία βλέπουμε ένα στριπτζητζάδικο, παπάδες και καλόγριες, αθλητές, πολλά όπλα, φαν να τη καταδιώκουν και πολλά άλλα.


Ωστόσο η σκηνή που όλοι συζητούν είναι αυτή στην οποία η Miley αποφασίζει να καθίσει στην πίσω θέση του αυτοκινήτου και αποκαλύπτει στην κάμερα τα οπίσθια της σε... πρώτο πλάνο.


Πάντως κάτι ο τίτλος του τραγουδιού, κάτι η πολύμηνη απουσία της Miley, κάτι το γεγονός πως άρχισε ξανά τα προκλητικά κόλπα της, έκανε πολλούς να πιστεύουν πως η Miley χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της και διάσημο ηθοποιό Liam Hemsworth

Δείτε ΕΔΩ το νέο βίντεο


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!