GOSSIP

Γιατί η Kylie Jenner κλείνει πάντα 2 δωμάτια όταν μένει σε ξενοδοχείο;

Αυτό το διάστημα η Kylie Jenner είναι μακριά από το σπίτι της και κάθε βράδυ μένει σε ξενοδοχείο.

Και ο λόγος που η 21χρονη δεν κοιμάται πια σε κάποιο από τα (τρία παρακαλώ!) σπίτια που έχει στο Λος Άντζελες, είναι γιατί συνοδεύει τον σύντροφό της και διάσημο ράπερ Travis Scott στην Astroworld  περιοδεία του. Μάλιστα το διάσημο ζευγάρι, έχει μαζί του και την μόλις 10 μηνών κορούλα τους  Stormi Webster και όλοι μαζί κάνουν περιοδεία στις ΗΠΑ.


Βέβαια η Kylie, που στα 21 της χρόνια έχει αποδείξει πως είναι δεινή επιχειρηματίας, δεν πήγε σε περιοδεία μόνο για να είναι πλάι στον Travis (τον "αντρούλη" της, όπως η ίδια τον αποκαλεί χωρίς να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει τις φήμες πως έχει παντρευτεί) αλλά παράλληλα σε κάθε συναυλία του Travis η ίδια πουλά τα καλλυντικά του δικού της beauty brand που την έχει κάνει πάμπλουτη (το Forbes εκτιμά πως η περιουσία της πλέον πλησιάζει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια!).


Και τώρα η Page Six αναφέρει πως σε αυτή την περιοδεία η Jenner αποκάλυψε πως πάντα κλείνει 2 δωμάτια σε κάθε ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει.


Η ίδια και ο Travis μένουν στο ίδιο δωμάτιο (φυσικά σουίτα) και το δεύτερο δωμάτιο (επίσης σουίτα) το έχει για να βάζει τα ρούχα της και τα καλλυντικά της και για να έχει χώρο η κόρη της για να παίζει!



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!