GOSSIP

Μια συγγενής της Meghan Markle ήταν στο βρετανικό παλάτι πριν από πολλά χρόνια

Μπορεί η Meghan Markle να μην είναι γαλαζοαίματη και να μην είχε κανένα τίτλο, πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Harry και γίνει Δούκισσα του Σάσεξ, αλλά φαίνεται πως η οικογένειά της, είχε κάποια σχέση με το βρετανικό παλάτι, πριν από δεκάδες χρόνια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, άνθρωποι που έψαξαν το οικογενειακό δέντρο της Meghan, διαπίστωσαν πως μια προγονή της και συγκεκριμένα η προ - προ - προ γιαγιά της, εργάζονταν στο βρετανικό παλάτι πριν από πολλά χρόνια.


Η προ- προ -προ γιαγιά της Meghan ήταν η Mary Bird, μια γυναίκα από την Ιρλανδία, η οποία ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον Βρετανό στρατιώτη Thomas Bird, με αποτέλεσμα η οικογένειά της να την αποκληρώσει.


Το όνομα της Mary Bird, που ήταν καμαριέρα, εμφανίζεται σε λογιστικό βιβλίο με τις πληρωμές προσωπικού στο παλάτι του Windsor (εκεί όπου έγινε ο γάμος της Meghan) το 1856! 


Η Mary Bird και ο σύζυγός της απέκτησαν μαζί τρεις κόρες και μια εξ αυτών είχε και αυτή το όνομα Mary και γεννήθηκε στη Μάλτα το 1862 και είναι η προ προ γιαγιά της Meghan!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!