GOSSIP

Οι Clooneys θα βαφτίσουν το παιδί της Meghan Markle;

Μπορεί να πρέπει να περιμένουμε ακόμα αρκετούς μήνες, μέχρι την ερχόμενη Άνοιξη που αναμένεται να γεννήσει η Meghan Markle, αλλά αυτό δεν πτοεί κάποιους από το να αρχίσουν από τώρα τις εικασίες για το ποιοι θα είναι οι νονοί του παιδιού που θα αποκτήσουν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ.

Tώρα δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει πως το ζεύγος Clooney θα είναι πιθανά μεταξύ των νονών του παιδιού της Markle.


Μάλιστα ο ξάδελφος του George Clooney, o Ben Breslin, είπε πως ο 57χρονος ηθοποιός θα γινόταν «εκπληκτικός» νονός του βασιλικού μωρού, και με δηλώσεις του στα media είπε: «Συμφωνώ απόλυτα. Θα γίνει ένας καταπληκτικός νονός, θα μπορούσε να κάνει τα πάντα για το βαφτιστήρι του – είναι πολύ καλός».


Φυσικά επειδή το είπε ο ξάδελφος του George αυτό δεν σημαίνει πως ισχύει κιόλας. Πάντως πηγές επιβεβαιώνουν πως o George και η Amal θα χαίρονταν πολύ αν τους γίνει τελικά η πρόταση να γίνουν νονοί. Άλλωστε θυμίζουμε πως διατηρούν άψογες σχέσεις με τους Meghan & Harry και ήταν καλεσμένοι και στο γάμο τους.


Ωστόσο πηγές από το παλάτι αναφέρουν πως το τελευταίο πράγμα που απασχολεί τώρα το ζευγάρι είναι το ποιους νονούς θα επιλέξουν και πως είναι επικεντρωμένοι στην υγεία της Meghan και του παιδιού, στις πολλαπλές υποχρεώσεις τους και στη μετακόμιση που θα κάνουν στις αρχές του 2019.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!