GOSSIP

Με ένα σχόλιο η Kate διαψεύδει πως υπάρχει κόντρα με την Meghan [βίντεο]

Πολλά δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα έκαναν λόγο για μεγάλη κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο βασιλικές συνυφάδες! 

Οι φήμες φούντωσαν όταν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ανακοίνωσαν πως δεν θα μείνουν τελικά στο παλάτι του Κένσινγκτον (όπου αρχικά είχε ανακοινωθεί πως θα κατασκευάζονταν ένα μεγάλο διαμέρισμα για το νέο ζευγάρι, δίπλα σε αυτό των Kate & William) και πως σύντομα θα μετακομίσουν στο Frogmore House που βρίσκεται στις εκτάσεις του παλατιού Ουίνσορ.


Τότε πολλοί σχολίασαν πως ο λόγος της μετακόμισης, είναι γιατί η Meghan και η Kate δεν έχουν καλές σχέσεις και αυτό έχει επηρεάσει και τις σχέσεις του Harry με τον αδελφό του William και πως η ένταση μεταξύ των δυο διάσημων ζευγαριών είναι τέτοια, που ανάγκασε το Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ να μετακομίσουν.


Τελικά αυτό μάλλον δεν ισχύει και είναι πιο πιθανό η μετακόμιση να έγινε για οικονομικούς λόγους (λέγεται πως το κόστος ανακαίνισης και κατασκευής του διαμερίσματος στο παλάτι του Κένσινγκτον θα φάνταζε υπέρογκο στους Βρετανούς πολίτες) ή απλά γιατί το ζευγάρι προτιμά να μεγαλώσει το παιδί του σε μια εξοχική κατοικία.


Το σίγουρο είναι πως η Kate Middleton δεν έχει κανένα πρόβλημα με την Meghan Markle και το επιβεβαίωσαν και οι πρόσφατες δηλώσεις της.


Η Kate και ο William σε νέα επίσημη εμφάνισή τους στο Leicester του Λονδίνου, συναντήθηκαν και μίλησαν με το συγκεντρωμένο πλήθος, και όταν μια γυναίκα ρώτησε την Kate αν έχει ενθουσιαστεί με την εγκυμοσύνη της Meghan, η Kate όλο χαρά είπε πως είναι κατενθουσιασμένη και πως χαίρεται και το θεωρεί σπουδαίο που τα τρία της παιδιά θα αποκτήσουν ένα ξαδελφάκι.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!