GOSSIP

Συγκίνησε τους πάντες ο Will Smith: Ξέσπασε σε κλάματα για το γιο του [βίντεο]

O χολιγουντιανός σταρ Will Smith μας έχει δείξει πως όλα αυτά τα χρόνια διατηρεί άψογες σχέσεις με τον 20χρονο γιο του Jaden και την 18χρονη κόρη του Willow, αλλά δεν ίσχυε το ίδιο και για τις σχέσεις του με τον μεγάλο του γιο.

Ο 50χρονος σήμερα Will Smith, έχει αποκτήσει και έναν ακόμη γιο, τον 26χρονο Trey, ο οποίος επίσης εργάζεται ως ηθοποιός, και αποτελεί καρπό του πρώτου γάμου του Will Smith με την Sheree Zampino.


Και τώρα ο Will Smith ομολόγησε μπροστά στην κάμερα πως ο μεγάλος του γιος, μετά το διαζύγιo του Will με τη μητέρα του, που έγινε το 1996 μετά από μόλις 3 χρόνια γάμου, όλα αυτά τα χρόνια ένιωθε παραγκωνισμένος και αισθάνονταν πως ο μπαμπάς του τον έχει εγκαταλείψει.


Ο Will Smith ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο που δείχνει μια σειρά από φωτογραφίες του με τον μεγάλο γιο του, ενώ ο Will εξηγεί από το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στο Άμπου Ντάμπι, πως πήγε ταξίδι με το μεγάλο του γιο για να δουν αγώνες της F1 και ξεσπά στα κλάματα καθώς θυμάται πως οι σχέσεις του με τον γιο του Trey, δεν ήταν πάντα καλές.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!