GOSSIP

Nέες εξελίξεις στο διαζύγιο Pitt - Jolie: Τι ζήτησαν από το δικαστήριο;

Τελικά τα όσα γράφτηκαν για οριστικό φινάλε στο διαζύγιο Pitt - Jolie, με εξωδικαστικό συμβιβασμό, δεν ισχύουν και τώρα έχουμε νέες εξελίξεις στο πολύκροτο διαζύγιο των δυο χολιγουντιανών σταρ.

Τις προηγούμενες μέρες είχε ακουστεί πως οι Pitt και Jolie κατάφεραν να λύσουν εξωδικαστικά τις διαφορές τους, που αφορούν πρωτίστως το θέμα κηδεμονίας των παιδιών και οικονομικά ζητήματα.


Ωστόσο αυτό εν μέρει μόνο ισχύει. Τελικά δεν έχει υπάρξει οριστική εξωδικαστική συμφωνία, αλλά όντως και ο Brad Pitt και η Angelina Jolie, συμφώνησαν πως προτιμούν να λύσουν τις διαφορές τους εκτός δικαστηρίων.


Έτσι τώρα η Jolie ζήτησε περισσότερο χρόνο από το δικαστήριο και συγκεκριμένα και οι δυο μεριές ζήτησαν να παραμείνει για έξι ακόμη μήνες δικαστής που χειρίζεται την υπόθεση ο John Ouderkirk , ο οποίος επιβλέπει την νομική διαμάχη της κηδεμονίας και έχει προσληφθεί ιδιωτικά από τους Pitt - Jolie (είναι ο ίδιος δικαστής που τους είχε παντρέψει). Κανονικά ο διορισμός του δικαστή στην υπόθεση τελειώνει στα τέλη Δεκεμβρίου.


Τώρα όμως η Jolie ζήτησε παράταση μέχρι και τον Ιούνιο και στην ουσία αυτή η κίνηση αποδεικνύει πως οι δυο μεριές προτιμούν να λύσουν τις διαφορές τους χωρίς να γίνει δίκη, όμως ακόμα δεν υπάρχει κάποια σχετική συμφωνία.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!