GOSSIP

H Amber Heard έκανε μια πολύ εκκεντρική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί [εικόνες]

Η καλλονή Amber Heard έκανε μια ακραία στιλιστική επιλογή για την εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί που στήθηκε για την πρεμιέρα της νέας ταινίας της.

Η 32χρονη ηθοποιός και μοντέλο, δείχνει να έχει αφήσει οριστικά πίσω της το πολύκροτο διαζύγιό της και τη νομική της διαμάχη με τον Johhny Depp, αλλά και τον χωρισμό της με τον μεγαλοεπιχειρηματία Elon Musk και πλέον έχει επικεντρωθεί στην καριέρα της.


Και τώρα πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία Aquaman (από τον ομώνυμο ήρωα των κόμικς)  όπου υποδύεται την Mer τη σύζυγο του Aquaman  (Jason Momoa). H νέα ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου, αλλά ήδη έγινε η πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο.


Και εκεί βρέθηκαν πολλοί από τους πρωταγωνιστές της ταινίας, αλλά την παράσταση έκλεψε η Amber Heard με την εκκεντρική της εμφάνιση.


Η Amber, φόρεσε μια θεαματική τουαλέτα Valentino, με πράσινα χρώματα που θύμιζαν το πράσινο των νερών του ωκεανού και για να κάνει ακόμα πιο έντονο το... θαλασσινό στοιχείο φόρεσε και ασορτί καπελάκι κολύμβησης!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!