GOSSIP

H Kim Kardashian ομολόγησε πως είχε πάρει ναρκωτικά όταν γύρισε το sex tape

Ο νέος κύκλος του τηλεοπτικού ριάλιτι των Kardashians (KUWTK) συνεχίζεται να προβάλλεται στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες και το τελευταίο επεισόδιο δεν είχε πολλά οικογενειακά δράματα ως συνήθως, αλλά είχε μια αναπάντεχη εξομολόγηση από την Kim Kardashian.

Όποιος συνεχίζει να απορεί για ποιο λόγο η Kim Kardashian έγινε διάσημη, του θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν το 2007 "διέρρευσε" ένα sex tape της Kim με τον τότε σύντροφό της και ράπερ Ray J.


Και τώρα, πάνω από μια δεκαετία αργότερα, η Kim ξαφνικά ομολόγησε πως όταν γύρισε το διαβόητο sex tape ήταν υπό την επήρεια Ecstasy.


Συγκεκριμένα, στο τελευταίο επεισόδιο του ριάιλτι των Kardashians, την ώρα που γίνονταν μια μάλλον χαλαρή συζήτηση της Kim με την αδελφή της Kendall Jenner και τον πρώην σύζυγο της Kourtney Kardashian, τον Scott Disick, η Kendall ρώτησε την αδελφή της για το αν έκανε ναρκωτικά στα νιάτα της και αυτή ξαφνικά στο χαλαρό απάντησε: "Πήρα ecstasy μια φορά και παντρεύτηκα και πήρα άλλη μια φορά και γύρισα το sex tape"!


Κοινώς ομολόγησε πως ήταν από την επήρεια και όταν παντρεύτηκε τον Damon Thomas (o πρώτος από τους τρεις συζύγους της με τον οποίο παντρεύτηκε το 2000) και όταν γύρισε το περίφημο sex tape.


Μάλιστα η Kim ακούστηκε να λέει στο τελευταίο επεισόδιο των Kardashians πως θεωρεί πως όλοι το είχαν καταλάβει και το ήξεραν πως είχε πάρει Ecstasy στο sex tape, αφού στο επίμαχο βίντεο το σαγόνι της έτρεμε ασταμάτητα!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!