GOSSIP

Χώρισε ο Ατζούν Ιλιτζαλί: Διαζύγιο - βόμβα για τον Τούρκο παραγωγό του Survivor

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του χωρισμού του γνωστού τηλεοπτικού παραγωγού αι μεγιστάνα των media Ατζούν Ιλιτζαλι, μετά από μόλις ένα χρόνο γάμου.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Αντζούν είχε παντρευτεί την Σειμά με την οποία ήταν ζευγάρι εδώ και 7 χρόνια και είχαν αποκτήσει και ένα παιδί, σε έναν υπέρλαμπρο γάμο που είχε γίνει στο κοσμικό Σεν Τροπέ στη Γαλλία.

Και τώρα, ένα χρόνο αργότερα, ήρθε το διαζύγιο, το οποίο να σημειωθεί πως είναι το τρίτο για τον 49χρονοΤούρκο παραγωγό του Survivor, που είναι ιδρυτής και πρόεδρος του ομίλου "Acun Medya"

Όπως αναφέρει το iefimerida.gr την είδηση για το διαζύγιο επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Ατζούν Ιλιτζαλί μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Kemal D.

Ο πρώτος γάμος του Ιλιτζαλί ήταν το 1988, με τη Σεντά. Mαζί της απέκτησε την πρώτη κόρη του. Ωστόσο ο γάμος τους κράτησε μόλις 5 χρόνια, καθώς το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 1993.

Ο δεύτερος γάμος ήρθε αρκετά χρόνια μετά, το 2003, με τη μελαχρινή Τουρκάλα Ζεϊνέπ. Μαζί θα αποκτήσουν δύο κόρες, αλλά ούτε αυτός ο γάμος θα κρατήσει πολύ, και αυτό λόγω της Σεϊμά.

Η συνάντησή της με τον ισχυρό άνδρα της Τουρκίας έγινε όταν άρχισε δειλά να κάνει τα πρώτα της βήματα ως παρουσιάστρια, ενώ ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και οδήγησε σε ένα διαζύγιο-εξπρές με την πρώην του γυναίκα το 2016 με την οποία είχε αποκτήσει δυο παιδιά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!