GOSSIP

Μπελάδες για τον...Jon Snow: Τον κατηγορούν πως απάτησε τη σύζυγό του [εικόνες]

O φρεσκοπαντρεμένος πρωταγωνιστής της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones, o ηθοποιός Kit Harington, λίγους μήνες μετά το γάμο του κατηγορείται πως απάτησε την επίσης διάσημη σύζυγό του, με μια Ρωσίδα καλλονή.

Τον περασμένο Ιούνιο ο Kit Harington, παντρεύτηκε την ηθοποιό Rose Leslie, με την οποία γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Game of Thrones και μάλιστα οι δυο τους ήταν ζευγάρι και στη μικρή οθόνη.
Όμως τώρα οι αποκαλύψεις που έκανε ένα μοντέλο από τη Ρωσία ήρθαν να ταράξουν την ευτυχία του νιόπαντρου ζευγαριού.


Συγκεκριμένα η Ρωσίδα Olga Vlaslova (που δηλώνει πως είναι μοντέλο και ηθοποιός) ισχυρίζεται πως είχε έναν ερωτικό δεσμό με τον Kit Harington με  τον οποίο λέει πως γνωρίστηκαν στο Λουξεμβούργο και μάλιστα προσθέτει πως οι δυο τους έκαναν σεξ πολλές φορές και πριν και μετά το γάμο του Kit με την Rose.


Όμως η Olga δεν έμεινε στις δηλώσεις αλλά για να αποδείξει τα όσα λέει ανέβασε μια φωτογραφία στα social media που δείχνει τον Kit (ή κάποιον που του μοιάζει εκπληκτικά!) ολόγυμνο πάνω στο κρεβάτι της δίπλα σε ένα laptop.


Η φωτογραφία του γυμνού Kit έκανε το γύρο του Διαδικτύου και τώρα όπως αναφέρει το ET Canada, o Kit αναγκάστηκε να κάνει μια δήλωση μέσω του εκπροσώπου του, πως όλες οι κατηγορίες είναι ψευδείς και πως ο Kit ουδέποτε πήγε στο Λουξεμβούργο ή γνώρισε την Olga.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!