GOSSIP

Πολλοί πίστεψαν πως ο Κάρολος αποκάλυψε το όνομα του παιδιού της Meghan Markle

Ο πρίγκιπας Κάρολος σε λίγους μήνες θα γίνει παππούς για τέταρτη φορά, αφού ο γιος του Harry και η Meghan Markle περιμένουν το πρώτο τους παιδί και τώρα θέλησε να κάνει ένα αστείο για το όνομα που θα αποκτήσει το εγγονάκι του.

Ο  πρίγκιπας της Ουαλίας έκανε πρόσφατα μια δεξίωση προς τιμήν της εκατονταετηρίδας του Αυστραλιανού Σώματος και στην ομιλία του αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιοδεία του γιου του Harry και της Meghan Markle στην Αυστραλία και είπε πως έμαθε από το γιο του πως οι Αυστραλοί πρότειναν πολλά ονόματα για το μελλοντικό παιδί του Harry και της Meghan.


Και στην πορεία έκανε ένα αστείο λέγοντας:  "Μεταξύ μας υποψιάζομαι πως ονόματα όπως το Kylie και το Shane μπορεί να είναι πιθανά, αλλά μην περιμένει κανείς να ακούσει ονόματα όπως το Edna ή το Les."
Φυσικά το αστείο του πρίγκιπα της Ουαλίας αναφέρονταν σε διάσημους Αυστραλούς όπως η Kylie Minogue, o θρύλος του κρίκετ Shane Warne και τις δύο περσόνες που υποδύεται ο Αυστραλός κωμικός ηθοποιός Barry Humphries - (Dame Edna Everage και Sir Les Patterson). 


Μάλιστα ο κωμικός Barry Humpries ήταν στο κοινό και γέλασε πολύ με το αστείο του Καρόλου.


Ωστόσο κάποιοι νόμισαν πως ο Κάρολος σοβαρολογούσε και πως τα ονόματα που είπε είναι πιθανά ονόματα για το παιδί της Meghan Markle και ξαφνικά τα συγκεκριμένα... απίθανα ονόματα εμφανίστηκαν ακόμα και στις λίστες των γραφείων στοιχημάτων!


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!