GOSSIP

Νέος χωρισμός στο Χόλιγουντ: Χώρισε και μια σταρ του Game of Thrones

Λίγο πριν τις γιορτές, πολλά είναι τα διάσημα ζευγάρια στο Χόλιγουντ που αποφάσισαν να μην κάνουν φέτος μαζί Χριστούγεννα και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Έτσι μετά την ανακοίνωση πως ο ηθοποιός Chris Zylka και η Paris Hilton διέλυσαν τον αρραβώνα τους και πως ο χολιγουντιανός σταρ Robert De Niro θα πάρει διαζύγιο μετά από 21 χρόνια γάμου, τώρα έγινε γνωστό πως και η ηθοποιός Natalie Dormer διέλυσε τον αρραβώνα της με τον σκηνοθέτη Anthony Byrne με τον οποίο ήταν ζευγάρι εδώ και 11 χρόνια.


Η 36χρονη βρετανικής καταγωγής ηθοποιός, έγινε παγκοσμίως διάσημη μέσα από τη σειρά Game of Thrones, ενώ πρόσφατα την είδαμε να πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικό σποτ μαζί με τον George Clooney.


Με τον 43χρονο Ιρλανδικής καταγωγής Anthony είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς The Tudors και εδώ και 11 χρόνια ήταν αχώριστοι.


Όπως αναφέρει η Page Six, τα προβλήματα πιθανά άρχισαν να εμφανίζονται όταν το πρώην ζευγάρι έγραψε μαζί το σενάριο της ταινίας In Darkness, ένα νέο θρίλερ το οποίο σκηνοθέτησε ο Anthony και σε αυτό πρωταγωνιστούσε η Natalie στο ρόλο μιας τυφλής. Και οι δυο είχαν κάνει δηλώσεις που φανέρωναν πως η συνεργασία τους δεν ήταν καλή. Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση της Natalie στο περιοδικό People "Δεν ξέρω αν έχεις βρεθεί ποτέ σε ένα δωμάτιο όπου γράφεται ένα σενάριο, αλλά σε συμβουλεύω να μην το κάνεις ποτέ με τον σύντροφό σου!".

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!