GOSSIP

Η Ιωάννα του My Style Rocks έχει δεσμό με γνωστό επιχειρηματία [εικόνα]

Είναι μια από τις παίκτριες που έχουν προκαλέσει πολλά σχόλια στη φετινή σεζόν του My Style Rocks και συχνά έχει βρεθεί σε αντιπαράθεση με τους κριτές του σόου, που την έχουν κατηγορήσει ευθέως πως αντιγράφει τα outfits που παρουσιάζει.

Ο λόγος για την Ιωάννα Σιαμπάνη, που πρόσφατα έφτασε στο σημείο να αποχωρήσει για λίγο από τα πλατό, μετά από μια ακόμη αντιπαράθεση με τους κριτές με θέμα τις αντιγραφές των looks της.


Και τώρα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η όμορφη Ιωάννα διατηρεί εδώ και τρία χρόνια δεσμό με γνωστό επιχειρηματία. Συγκεκριμένα η ίδια η Ιωάννα είχε πριν λίγο καιρό δηλώσει στην εφημερίδα Espresso πως έχει δεσμό με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.

«Είμαστε μαζί τρία χρόνια. Τον αγαπάω πάρα πολύ κι εκείνος εμένα. Δεν μένουμε στο ίδιο σπίτι, αλλά τον περισσότερο χρόνο τον περνάμε μαζί» είχε αναφέρει πει στην εφημερίδα η Ιωάννα 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Βάρκιζα, όταν το όμορφο μοντέλο δούλευε ως υποδοχή στο εστιατόριο του επιχειρηματία. «Ερχόταν και μου μιλούσε και νόμιζα ότι είναι πελάτης. Όταν έμαθα ποιος είναι, δεν ήθελα να βγω μαζί του, φοβόμουν, αλλά επέμενε πολύ!» συμπλήρωσε η ίδια.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!