GOSSIP

H Meghan Markle κάνει κάτι ασυνήθιστο για μέλη της βασιλικής οικογένειας

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Δούκισσας του Σάσεξ, αποκάλυψε πως η Meghan Markle κάνει κάτι που δεν κάνει σχεδόν κανένα άλλο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Το νέο ντοκιμαντέρ αναμένεται να προβληθεί σε λίγες μέρες (την Ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ) από το αμερικανικό τηλεοπτικό Δίκτυο ABC και φέρει τον τίτλο Meghan’s New Life: The Real Princess Diaries (Η  Νέα Ζωή της Meghan: Τα Αληθινά Ημερολόγια μιας Πριγκίπισσας) και σε αυτό αποκαλύπτεται πως η Meghan γράφει μόνοι της τους λόγους που εκφωνεί δημοσίως, κάτι που δεν συνηθίζουν να κάνουν τα άλλα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που αναθέτουν τη συγγραφή των ομιλιών τους σε συνεργάτες και μέλη του προσωπικού τους.


Σύμφωνα με τη Daily Mail στο νοκιμαντέρ μιλά και ο δημοσιογράφος Omid Scobie, ο οποίος γράφει για το παλάτι, ο οποίος επιβεβαιώνει πως στο πρόσφατο ταξίδι της Meghan στα Φίτζι, ο ίδιος είδε πως η Meghan είχε χειρόγραφες σημειώσεις πριν εκφωνήσει το λόγο της.


Επίσης, τονίζεται πως η Meghan συχνά μέσα από τις ομιλίες της στέλνει φεμινιστικά μηνύματα, κάτι που δεν κάνουν ποτέ η βασίλισσα Ελισάβετ, η Kate Middleton ή άλλες γυναίκες της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!