GOSSIP

Συγκλονίζει το μήνυμα του P Diddy για το θάνατο της πρώην συντρόφου του [βίντεο]

Από το 1994 μέχρι και το 2007 ο διάσημος ράπερ P Diddy (Sean Combs) είχε ένα θυελλώδη ερωτικό δεσμό με το μοντέλο Kim Porter και μαζί απέκτησαν και τρία παιδιά: τον 20χρονο σήμερα Christian και τις 11χρονες δίδυμες αδελφές Jessie James και D'Lila και η είδηση του αιφνίδιου θανάτου της Kim έχει συγκλονίσει τον αστέρα της χιπ χοπ σκηνής.

Η Kim πέθανε από καρδιακή προσβολή την περασμένη Πέμπτη σε ηλικία 47 ετών και βύθισε στη θλίψη και στο πένθος τα 4 παιδιά της (είχε αποκτήσει έναν ακόμη γιο τον 27χρονο ηθοποιό Quincy από το γάμο της με τον μουσικό παραγωγό Al B. Sure!).


Όμως αυτός που φαίνεται να μην μπορεί να διαχειριστεί τη θλίψη του και τον πόνο του για το θάνατο της Kim είναι ο P Diddy.


Ο διάσημος ράπερ, που είναι ένας από τους πλουσιότερους σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο με στιγμιότυπα από τη ζωή του με την Kim και τα παιδιά τους και έγραψε πως θα μεγαλώσει την οικογένειά τους όπως του είχε μάθει και πως θα την αγαπά για πάντα και πρόσθεσε πως δεν μπορεί να πιστέψει αυτές τις μ#$$%ιες και πρόσθεσε ένα ατελείωτο FUCKKKK στο τέλος. 


Σε άλλο βίντεο που ανέβασε τις τελευταίες ώρες στο Instagram (ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες της Kim) o διάσημος ράπερ έγραψε μεταξύ άλλων πως εδώ και τρεις μέρες προσπαθει να ξυπνήσει από αυτόν τον εφιάλτη και δεν μπορεί. Στην πορεία δε αναφέρει πως θα ψάξει να βρει έναν τρόπο να τιμήσει τη μνήμη της και να εξηγήσει στον κόσμο την ανεξήγητη σχέση τους, αφού ήταν κάτι πολύ περισσότερο από φίλοι, και πολύ περισσότερο από αδελφές ψυχές.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!