GOSSIP

Έξαλλη έγινε η Jessie J με όσους την συγκρίνουν με μια άλλη σταρ και έχει δίκιο

Η διάσημη τραγουδίστρια από τη  Βρετανία, φροντίζει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια απαντά σε δημοσιεύματα που γράφονται για αυτή, αλλά αυτή τη φορά δεν άντεξε και ξεσπάθωσε μέσω social media.

H Jessie J, έχει εξοργιστεί και έχει στεναχωρηθεί πολύ με τα χιλιάδες δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό και την συγκρίνουν με μια άλλη σταρ: την ηθοποιό και χορεύτρια Jenna Dewan. Μάλιστα πολλά media έχουν δημοσιεύσει και polls όπου καλούν τους αναγνώστες τους να ψηφίσουν ποια θεωρούν πιο όμορφη.


Και ο λόγος που συγκρίνουν τις δύο γυναίκες είναι γιατί η Jessie J, λέγεται πως διατηρεί δεσμό με τον ηθοποιό Channing Tatum, που για χρόνια ήταν παντρεμένος με την Jenna και οι δυο τους ήταν ένα από τα πιο αγαπητά και δημοφιλή ζευγάρια του Χόλιγουντ, ενώ η είδηση του διαζυγίου τους έπεσε σαν βόμβα πριν από λίγους μήνες.


Και η αλήθεια είναι πως οι δυο γυναίκες μοιάζουν αρκετά εμφανισιακά, αλλά η Jessie J με μια επιστολή της που ανέβασε στα social media φρόντισε να τονίσει πόσο απαράδεκτη βρίσκει αυτή την σύγκριση.

Μεταξύ άλλων δε τονίζει πως αυτό ποτέ δεν το κάνουν τα media για τους άντρες και πως οι γυναίκες δεν θα πρέπει να επιτρέπουν σε κανέναν να τις βάλει στην παγίδα του ποια είναι η πιο όμορφη και ξεκαθαρίζει πως η ίδια θεωρεί πως ΟΛΕΣ οι γυναίκες είναι όμορφες!

Και χιλιάδες από τους πάνω από 7,5 εκατομμύρια followers της στο Instagram φάνηκαν να συμφωνούν και να επικροτούν τα όσα έγραψε η Jessie J


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!