GOSSIP

Δεν φαντάζεστε τι ήθελε να γίνει η Nicole Kidman και δεν έγινε ποτέ [εικόνες]

Η ξανθιά καλλονή με καταγωγή από την Αυστραλία, μετρά ήδη πάνω από τρεις δεκαετίες καριέρας στο Χόλιγουντ, έκανε δύο λαμπερούς γάμους (με τον Tom Cruise και τον νυν σύζυγό της και διάσημο μουσικό Keith Urban), κέρδισε δεκάδες βραβεία και ένα Όσκαρ και στα 51 της χρόνια θεωρείται αστέρι πρώτου μεγέθους. Και όμως η ζωή της Nicole Kidman θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετική αν είχε κάνει αυτό που ήθελε.

Η Nicole Kidman φιγουράρει στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του γυναικείου περιοδικού Allure στις ΗΠΑ και στη συνέντευξη που συνοδεύει το εξώφυλλο, έκανε πολλές αποκαλύψεις.

\


Μεταξύ άλλων δήλωσε πως η ίδια δεν αισθάνεται σταρ λέγοντας χαρακτηριστικά: "Δεν είμαι celebrity. Δεν είμαι σταρ. Είμαι αυτό που νιώθω - ηθοποιός. Η Beyoncé είναι celebrity. Κι αυτό είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και πολύ πιο μεγάλο...".


Όμως η δήλωση της που συζητήθηκε πολύ, είναι αυτή στην οποία αποκαλύπτει πως πιστεύει στο Θεό και μάλιστα κάποτε ήθελε να γίνει καλόγρια "Πιστεύω στο Θεό. Κάποτε ήθελα να γίνω καλόγρια. Προφανώς δεν ακολούθησα αυτή την πορεία στη ζωή μου, αλλά σας διαβεβαιώ ότι ήμουν αρκετά πεπεισμένη κάποτε να το κάνω..." είπε η Nicole!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!