GOSSIP

H Ashley δοκίμασε να πιάσει με μονωτική ταινία το πλούσιο στήθος της [βίντεο]

Το πιο διάσημο plus size μοντέλο του κόσμου που φέτος κέρδισε μια θέση στη λίστα με τα 10 πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη, δοκίμασε ένα στιλιστικό τρικ που έχουν κάνει πολλές celebrities αλλά κάτι πήγε στραβά.

Η Ashley Graham θέλησε να μιμηθεί το τρικ που έχουν κάνει σταρ όπως η Kim Kardashian (που ήταν και η πρώτη που έκανε γνωστό αυτό το κολπάκι) αλλά και η τραγουδίστρια Cardi B, αλλά δεν τα πολυκατάφερε και δεν της άρεσε καθόλου το τελικό αποτέλεσμα.


Συγκεκριμένα η Ashley που έχει γίνει διάσημη για τις πληθωρικές καμπύλες της, θέλησε να φορέσει ένα ρούχο με ντεκολτέ και για αυτό ήθελε να μην φορέσει σουτιέν (για να μην φαίνεται) και δοκίμασε το κόλπο που θέλει τις σταρ να πιάνουν το στήθος τους με μονωτική ταινία κάτω από τις πανάκριβες τουαλέτες τους, όταν εμφανίζονται στο κόκκινο χαλί μεγάλων events.


Όμως στην περίπτωση της Ashley, το κολπάκι δεν... έπιασε και το στήθος της έδειχνε άσχημο και η ίδια ανέβασε βίντεο στο Instagram, καταγράφοντας τις αποτυχημένες προσπάθειές της (και της στιλίστριάς της Jordan Foster) με την μαύρη μονωτική ταινία να καλύπτει το στήθος της και την ίδια να αναρωτιέται πως τα καταφέρνουν η Kim και η Cardi B και να ζητά βοήθεια και tips από τους εκατομμύρια followers της.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!