GOSSIP

Γιατί η Meghan Markle δεν έχει φορέσει ποτέ μια δημιουργία της Victoria Beckham;

Τους τελευταίους μήνες πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν πως από τη μέρα που η Meghan Markle μετακόμισε στην Αγγλία και έγινε Δούκισσα του Σάσεξ έχει γίνει φίλη με τη Victoria Beckham.

Και πράγματι είδαμε το ζεύγος Beckham να είναι μεταξύ των καλεσμένων στον πριγκιπικό γάμο της χρονιάς, ενώ η ίδια η Victoria σε συνέντευξή της στο Vanity Fair αποκάλυψε πως είναι φίλες με την Meghan και μάλιστα παραδέχτηκε πως της δίνει και στυλιστικές συμβουλές.


Και όμως μέχρι σήμερα δεν είδαμε ποτέ την Meghan να φορά μια δημιουργία της Victoria, η οποία πρόσφατα βραβεύτηκε και ως Fashion Icon. Από την άλλη, η Markle συχνά φορά ρούχα που σχεδιάζουν διάσημες φίλες της και μάλιστα πρόσφατα στην περιοδεία της στην Αυστραλία φόρεσε και μια δημιουργία της φίλης της Serena Williams. Γιατί όμως αποφεύγει να φορέσει τα ρούχα που σχεδιάζει η Victoria Beckham;


Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα έδωσε ένα πρόσφατο δημοσίευμα της Page Six που έφερε ξανά στο φως της δημοσιότητας μια δήλωση που είχε κάνει η Markle το 2007. Η Meghan είχε τότε πει μιλώντας για το ντύσιμό της: "Αυτό που αρχίζω να μαθαίνω είναι πως, παρότι τα ρούχα δείχνουν υπέροχα στη κρεμάστρα, αυτό δε σημαίνει πως θα δείχνουν υπέροχα και πάνω μου. Για παράδειγμα, λατρεύω τα φορέματα της Victoria Beckham, αλλά δεν έχω μακρύ κορμό για να υποστηρίξω τη σιλουέτα". 

Άρα αυτός είναι ο μόνος λόγος που δεν έχει ακόμα τιμήσει τις δημιουργίες της φίλης της σε κάποια δημόσια εμφάνισή της, αλλά φυσικά δεν αποκλείεται η Victoria να σχεδιάσει μια custom δημιουργία για τη Δούκισσα στο άμεσο μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!