GOSSIP

To τέλος μιας επικής κόντρας: Λάκης και Μιμή φιλήθηκαν [βίντεο]

Για χρόνια ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από τα σόου του σατίριζε τη Μιμή Ντενίση και αυτή η κόντρα έμοιαζε να μην τελειώνει ποτέ!

Και όμως η γνωστή ηθοποιός και θεατρική συγγραφέας και θιασάρχης πήγε στην πρεμιέρα της παράστασης Χτυποκάρδια στο Θρανίο που σκηνοθετεί φέτος ο Λάκης Λαζόπουλος και όχι μόνο τον αγκάλιασε και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία, αλλά του ζήτησε να της δώσει και ένα φιλί και ο Λάκης δεν της το αρνήθηκε.


Μάλιστα και ο ίδιος ο Λάκης Λαζόπουλος φάνηκε να μην μπορεί να το πιστέψει πως η Μιμή Ντενίση πήγε στην πρεμιέρα του και έγραψε στο Instagram πλάι σε μια φωτογραφία του από την συνάντησή του με τη Μιμή Ντενίση: "Ναι δεν είναι μοντάζ. Αλήθεια είναι! Στα Χτυποκάρδια!
Το τι είπαμε όμως παραμένει μεταξύ μας."



Δείτε και το βίντεο που δημοσιεύει το zappit.gr με πλάνα από τη συνάντηση του Λάκη και της Μιμής, και κάποιες από τις δηλώσεις τους. Μεταξύ άλλων η Μιμή Ντενίση είπε πως: «Καταρχήν, όλοι οι φίλοι μου παίζουν εδώ», απαριθμώντας τους στη συνέχεια. Ο Λάκης Λαζόπουλος χαμογέλασε με νόημα και ανέφερε: «Ήρθε, τίμησε την παράσταση, είναι ευγενικό και ανταπέδωσα την κίνησή της. Νομίζω είναι το σωστό και το ευγενικό. Είναι άλλο πράγμα η σάτιρα…».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!