GOSSIP

Μπορεί να δούμε την Lady Gaga να τραγουδά στα φετινά βραβεία Όσκαρ [βίντεο]

H Lady Gaga με την ερμηνεία της στην ταινία A Star Is Born, πλάι στον Bradley Cooper (που σκηνοθέτησε το remake του γνωστού μιούζικαλ) κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να αποδείξει το ταλέντο της και στην υποκριτική.

Φυσικά η διάσημη τραγουδίστρια ερμήνευσε και τραγούδια για το soundtrack της ταινίας και ειδικά το κομμάτι Shallow έχει ενθουσιάσει πολλούς.


Και τώρα η Lady Gaga μιλώντας στο περιοδικό Variety υποσχέθηκε πως αν το τραγούδι της προταθεί για Όσκαρ (για το καλύτερο soundtrack) τότε σκοπεύει να ανεβεί η ίδια στη σκηνή των Όσκαρ και να το ερμηνεύσει (άλλωστε και τα 5 προτεινόμενα για Όσκαρ τραγούδια ακούγονται πάντα στην τελετή απονομής των χρυσών αγαλματίδιων).


Την πρόθεση της Lady Gaga να ανεβεί στη σκηνή των Όσκαρ, επιβεβαίωσε και ο Bradley Cooper, ο οποίος μάλιστα είπε πως θα κάνουν μια "ανορθόδοξη" παρουσίαση του Shallow και τώρα όλοι αναρωτιούνται τι ακριβώς εννοεί με τον όρο "ανορθόδοξη" και πολλοί ελπίζουν το Shallow να κερδίσει όντως μια υποψηφιότητα για Όσκαρ (κάτι διόλου απίθανο, αφού οι κριτικές για την ταινία ήταν εξαιρετικές).


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!