GOSSIP

H Victoria Beckham είπε κάτι που προβλημάτισε τις φαν των Spice Girls

Η Victoria Beckham πρόσφατα βραβεύτηκε ως fashion icon της χρονιάς στα People's Choice Awards και τα όσα είπε όταν παρέλαβε το βραβείο της έχουν διχάσει τις φαν των Spice Girls.

H Victoria έλαμπε με το λευκό κοστούμι της όταν ανέβηκε στη σκηνή των βραβείων για να παραλάβει το βραβείο της και όσα είπε έχουν διχάσει τις φαν των Spice Girls αφού άλλες πιστεύουν πως έμμεσα η Victoria άφησε να εννοηθεί πως τελικά θα τη δούμε να εμφανίζεται μαζί με τις υπόλοιπες Spice Girls στη νέα τους περιοδεία μετά το πρόσφατο reunion (μολονότι επίσημα έχει ανακοινωθεί το αντίθετο) και άλλες πως ίσως ξεκαθάρισε πως δεν θα την δούμε ποτέ ξανά στη σκηνή ως τραγουδίστρια!


Η Victoria, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το reunion των Spice Girls έχει αποφύγει να κάνει οποιαδήποτε σχετική δήλωση, αλλά τώρα στη χθεσινή τελετή των βραβείων People's Choice είπε ανεβαίνοντας στη σκηνή: "Έχω αφήσει το μικρόφωνο (σ.σ. δηλαδή το τραγούδι) εδώ και πολύ καιρό και πλέον φοβάμαι όταν ανεβαίνω στη σκηνή και βλέπω μικρόφωνο".


Στην πορεία όμως, αφού ευχαρίστησε τους πάντες για το βραβείο της, είπε πως πρέπει κανείς να κάνει μεγάλα όνειρα και πρόσθεσε πως αν κάτι το θέλεις αυτό θα γίνει με μια αναφορά σε στίχους των Spice Girls  από το τραγούδι τους Wannabe λέγοντας: "I can't help it — if you really, really want it, OK?" .


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!