GOSSIP

Kόντεψε να καεί και το σπίτι της Lady Gaga - Αναγκάστηκε να το εκκενώσει [εικόνες]

Μπορεί το βράδυ της Πέμπτης η Lady Gaga να έλαμπε με τη ροζ τουαλέτα της όταν βραβεύτηκε στο γκαλά του ιδρύματος SAG-AFTRA , αλλά λίγες ώρες αργότερα βίωσε δραματικές στιγμές.

Η διάσημη τραγουδίστρια φέτος διανύει μια από τις καλύτερες φάσεις στη ζωή της, αφού αρραβωνιάστηκε και ετοιμάζεται να παντρευτεί, ενώ κέρδισε τις εντυπώσεις και ως ηθοποιός με την ερμηνεία της στην ταινία A Star Is Born του Bradley Cooper.

Και το βράδυ της περασμένης Πέμπτης  η Lady Gaga εμφανίστηκε σε γκαλά για την απονομή των βραβείων Patron of the Artists στο Λος Άντζελες μια υπέροχη ροζ Dior τουαλέτα και πραγματικά έλαμπε από χαρά.


Όμως λίγες ώρες αργότερα, το πρωί της Παρασκευής, η Lady Gaga αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της στο Μαλιμπού, μαζί με όλο το προσωπικό, καθώς η έπαυλή της κινδύνευε να τυλιχτεί στις φλόγες.
Μάλιστα υπάρχουν και φωτογραφίες που δείχνουν την έπαυλη της Lady Gaga να είναι μέσα στους καπνούς καθώς  οι ανεξέλεγκτες πυρκαγιές στην Καλιφόρνια έχουν καταστρέψει χιλιάδες σπίτια.


Η ίδια η Lady Gaga μέσω Instagram Story μας έδειξε πως εκκενώνει την οικία της, ενώ προσευχήθηκε να μη θρηνήσουμε απώλεια ανθρώπινων ζωών.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!