GOSSIP

Γνωστός παρουσιαστής αποκάλεσε Μαίρη Πόπινς και Νίκο Ξανθόπουλο τον Ντάνο

Μια πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνιση του νικητή του πρώτου Survivor Γιώργου Αγγελόπουλου, στάθηκε η αφορμή για να δεχτεί... επίθεση από γνωστό παρουσιαστή που ξεσπάθωσε εναντίον του Ντάνου.

Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός Νίκος Μουτσινάς είδε την συνέντευξη του Ντάνου στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μάλλον έχει εκνευριστεί με την "εικόνα" του καλού παιδιού που εμφανίζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος και μέσα από τη δική του εκπομπή έκανε πολλά καυστικά σχόλια για τον Ντάνο: 

"Εγώ πολύ τον συμπαθώ τον Ντάνο και είναι πανέξυπνος και πραγματικά καλός γιατί… όλες τις γυναίκες τις αγαπάει, όλο τον κόσμο τον αγαπάει, αν και είχε δύσκολα παιδικά χρόνια – εδώ το πλάνο γίνεται λίγο ασπρόμαυρο, ένα ταξίμι παίζει, κλαίει – είναι πάρα πολύ σκληρός, αν και του φέρθηκε άσχημα η ζωή, τον ανάγκασε. Δεν έχει πρόβλημα με ομοφυλόφιλους καθόλου, με Survivor 2 ούτε κατά διάνοια, δεν τον ενοχλούν οι κακές κριτικές, δεν έχει σχέση, δεν τον εκνευρίζει ο Χανταμπάκης, του αρέσει να ντύνεται καλά, κάνε σέρφινγκ, αγαπάει τα ζώα. Ρε φίλε, ειλικρινά δηλαδή ποιος είσαι; Η Μαίρη Πόππινς; Ή ο Κλαρκ Κεντ; Πραγματικά ρε συ Ντάνο, πες μου κάτι που σε ενοχλεί. Οτιδήποτε. Τίποτα δεν σε ενοχλεί; Ο Γιώργος λοιπόν για εμένα είναι κάτι σαν τον Νίκο Ξανθόπουλο. Αλλά όπως καταλαβαίνετε τώρα ποιος θα τα βάλει με τα λαϊκά είδωλα; Δεν ακουμπάμε τα λαϊκά είδωλα. Τι κάνουμε μόνο; Σεβασμό και ευλάβεια", είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!