GOSSIP

H Adriana Lima δεν θα είναι ποτέ ξανά "αγγελάκι" της Victoria's Secret

Η Βραζιλιάνα καλλονή Adriana Lima, έκλεψε την παράσταση σε ένα ακόμη φαντασμαγορικό σόου της Victoria's Secret, αλλά οι αναρίθμητοι φαν της πιστεύουν πως αυτή ήταν μάλλον η τελευταία χρονιά που είδαν την Adriana ως αγγελάκι της VS.

H 37χρονη σήμερα Adriana, έλαμψε χθες στο σόου που την έκανε διάσημη σε όλο το πλανήτη εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες.


Η Lima περπάτησε για πρώτη φορά στην πασαρέλα της Victoria's Secret το 1999, όταν ήταν μόλις 18 ετών. Ένα χρόνο μετά, υπέγραψε επίσημα συμβόλαιο με την εταιρία και άνοιξε τα shows της για πολλές χρονιές (2003, 2007, 2008, 2010 και 2012) και έκτοτε έχει καθιερωθεί ως ένα από τα διασημότερα "αγγελάκια" στον κόσμο και έγινε και επίσημα "μούσα" του οίκου VS.


Όμως τώρα η Adriana  σκοπεύει να σταματήσει να είναι αγγελάκι, καθώς ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο δείχνει σκηνές από τις εμφανίσεις της στο σόου τα προηγούμενα έτη και ευχαρίστησε τον οίκο VS που "της έδωσε φτερά για να πετάξει" και πολλοί θεωρούν πως έτσι το διάσημο μοντέλο είπε το αντίο της και πως στην ουσία λήγει τη συνεργασία της με τη Victoria's Secret. Άλλωστε και πέρυσι η Lima είχε ανακοινώσει μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ότι σταματάει τις γυμνές - χωρίς λόγο - φωτογραφίσεις.

Και τελικά πράγματι η Adriana είπε αντίο στο σόου που την έκανε διάσημη.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!