GOSSIP

Νέα εκρηκτική live εμφάνιση της Φουρέιρα στην Ισπανία [βίντεο]

Σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά events της Ισπανίας, τη λαμπερή τελετή απονομής των Los40 Music Awards στη Μαδρίτη, βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή η Ελένη Φουρέιρα και γνώρισε ξανά την αποθέωση.

H «εκρηκτική» τραγουδίστρια ανέβηκε στο stage του κατάμεστου WiZink Center, όπου εμφανίστηκαν διεθνώς γνωστοί καλλιτέχνες όπως ο David Guetta και η Dua Lipa, αλλά και Ισπανοί stars και παρέσυρε το κοινό όπως μόνο εκείνη ξέρει, τη στιγμή που το νέο της international hit, «Tómame», που κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Κύπρο από την Panik Records και στον υπόλοιπο κόσμο σε συνεργασία με την Sony Music, συνεχίζει την ανοδική του πορεία εντός και εκτός Ελλάδας, παραμένοντας σταθερά επί μία εβδομάδα στο no1 των trends του YouTube όπου έχει ξεπεράσει το 1,5 εκατομμύριο views και μετρώντας πάνω από 180.000 Spotify streams.

Ερμηνεύοντας το «Fuego» με μία ιδιαίτερη ενορχήστρωση, χορεύοντας με τον μοναδικό της τρόπο και με το «φλογερό» της ταμπεραμέντο, η Ελένη έδωσε τον παλμό της στο στάδιο και χειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό, ενώ ξεσήκωσε και όσους παρακολουθούσαν τηλεοπτικά το event και έσπευσαν να την αποθεώσουν στα social media! Στη συνέχεια της βραδιάς, απένειμε τα βραβεία στους νικητές δύο κατηγοριών.

H Ελένη ανέβασε στο Instagram απόσπασμα από την live εμφάνισή της και ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά την Ισπανία για την αγάπη που της δείχνει, ενώ ένα σχετικό βίντεο δημοσίευσε και η δισκογραφική εταιρεία της Panik.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!