GOSSIP

Έτοιμος για γάμο ο Βασάλος - Και οι γονείς του συμπαθούν την Ευρυδίκη

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη γνωρίστηκαν υπό τις αντίξοες συνθήκες του Survivor, αλλά ο έρωτάς τους διαρκώς φουντώνει και πλέον αποτελούν ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να φάμε και κουφέτα.

Γιατί όλα δείχνουν πως ο Κωνσταντίνος έχει βρει στο πρόσωπο της Ευρυδίκης την τέλεια σύντροφο και μάλιστα δεν κρύβει πως τη θεωρεί ιδανική μητέρα για τα παιδιά του και πως και οι γονείς του τη συμπαθούν.
Μιλώντας στην Real ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε χαρακτηριστικά, για την Ευρυδίκη : «Στο πρόσωπό της βλέπω την μητέρα των παιδιών μου, η Ευρυδίκη πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Για να είμαστε ένα χρόνο μαζί το έχω στο μυαλό μου, γιατί είναι ένα κορίτσι συνειδητοποιημένο, ξέρει τι θέλει, δεν αμφιταλαντεύεται ποτέ. Οι γονείς μου τη συμπαθούν πάρα πολύ γιατί είναι ένα άτομο πολύ φιλικό και συναισθηματικό» .


Βέβαια μάλλον δεν βιάζεται να ντυθεί γαμπρός, αφού πρόσθεσε: «Προς το παρόν ζούμε αρμονικά σαν ζευγάρι, ο γάμος δεν επείγει εγώ είμαι 28 και η Ερυδίκη 31, δεν μας πήραν τα χρόνια αλλά δεν είμαστε και μωρά παιδιά. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους, δεν χρειάζεται να πιέζουμε καταστάσεις»


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!