GOSSIP

Καλά νέα για τη Demi Lovato

Τον περασμένο Ιούλιο η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός Demi Lovato κόντεψε να χάσει τη ζωή της, αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η 26χρονη Demi, που η καριέρα της στην τηλεόραση και το τραγούδι ξεκίνησε στα εφηβικά της χρόνια, ποτέ δεν έκρυψε πως αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας και εθισμού.
Και μετά την υπερβολική δόση που κόντεψε να της αφαιρέσει τη ζωή, η Demi αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια.


Και τώρα, τρεις μήνες αργότερα, η μητέρα της Demi, η Dianna De La Garza, που και η ίδια στο παρελθόν αντιμετώπισε προβλήματα εθισμού, αποκάλυψε στη Daily Mail πως η κόρη της είναι πολύ καλύτερα "Είναι νηφάλια εδώ και 90 μέρες " και εξήγησε πόσο περήφανη και ευγνώμων αισθάνεται για αυτό, ενώ πρόσθεσε πως και η ίδια γνωρίζει πόσο δύσκολη μάχη δίνει η κόρη της.
Πάντως σε ερώτηση αν γνωρίζει τι ήταν αυτό που έκανε την Demi Lovato να ξανακυλήσει στα ναρκωτικά (στο παρελθόν είχε νικήσει τον εθισμό της σε ναρκωτικά και αλκοόλ και είχε μιλήσει δημόσια για αυτό) η Diana είπε πως πραγματικά δεν γνωρίζει.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Demi στις 5 Αυγούστου όταν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και αποφάσισε να δώσει μάχη με τους εθισμούς της. Έκτοτε η Demi δεν έχει κάνει καμιά ανάρτηση.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!