GOSSIP

H Kylie Jenner και ο Travis Scott μόλις αγόρασαν μαζί ένα πανάκριβο σπίτι [εικόνα]

Ενώ φουντώνουν οι φήμες πως η Kylie Jenner και ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της, ο ράπερ Travis Scott, έχουν κάνει γάμο στα κρυφά, τώρα μαθεύτηκε πως οι δυο του αγόρασαν και ένα νέο σπίτι.

Το διάσημο ζευγάρι που έχει αποκτήσει μια κορούλα: την Stormi Webster, ήδη ζει στο Beverly Hills, αλλά τώρα σύμφωνα με τα τα ΤΜΖ και People, οι δυο τους αγόρασαν ένα σπίτι έναντι 13,4 εκατομμυρίων δολαρίων!


Μάλιστα τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως το συγκεκριμένο σπίτι το πλήρωσαν και οι δυο και πως μοίρασαν το λογαριασμό και είναι συνιδιοκτήτες. 


Να σημειωθεί πως αυτό είναι το 5ο σπίτι που αγοράζει η Kylie Jenner, καθώς η μικρότερη από τις αδελφές Karadshians στα 21 της χρόνια έχει ήδη δημιουργήσει μια αμύθητη περιουσία που σύμφωνα με το Forbes αγγίζει τα 900 εκατομμύρια δολάρια!

 

Ιδού φωτογραφίες από το νέο σπίτι που δημοσιεύει το ΤΜΖ, το οποίο όμως τονίζει πως παραμένει άγνωστο το πότε το ζευγάρι θα μετακομίσει εκεί. Να σημειωθεί δε πως και αυτό το σπίτι βρίσκεται στην πανάκριβη γειτονιά Beverly Hills του Λος Άντζελες.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!