GOSSIP

H Kendall Jenner λέει πως το σπίτι της μητέρας της ήταν στοιχειωμένο [βίντεο]

H Kendall Jenner και δύο ακόμη πασίγνωστα μοντέλα, κλήθηκαν να πουν τις πιο τρομακτικές ιστορίες που έχουν ζήσει και οι απαντήσεις δεν είναι αυτές που θα περίμενε κανείς.

Η Kendall Jenner, μαζί με το διάσημο μοντέλο Gigi Hadid, αλλά και το 26χρονο μοντέλο από τη Βρετανία Paloma Elsesser αφηγήθηκαν τις πιο τρομακτικές ιστορίες τους μπροστά στην κάμερα του περιοδικού Vogue και οι ιστορίες τους δεν έχουν τίποτα να κάνουν με... πτώσεις στην πασαρέλα, σπασμένα τακούνια ή κάποιο άλλο... δράμα που μπορεί να βιώσει ένα μοντέλο.


Και ειδικά η Kendall και η Gigi που προφανώς επηρεάστηκαν από το Halloween μίλησαν για τα στοιχειωμένα σπίτια τους!. Η Kendall είπε πως ήταν σίγουρη πως το σπίτι της μητέρας της, εκεί όπου μεγάλωσε ήταν στοιχειωμένο και πως είχε φαντάσματα καθώς αυτή και η Kylie άκουγαν βήματα στην οροφή, το νερό στο ντους να τρέχει ξαφνικά από μόνο του, φωνές και άλλα περίεργα πράγματα ενώ δεν έβλεπαν κανένα. Και η Gigi είπε πως όταν ήταν μικρή έμεναν σε ένα πολύ παλιό σπίτι και πως θεωρούσε πως είχε φαντάσματα στο δωμάτιο της στη σοφίτα (και συγκεκριμένα το φάντασμα μιας γυναίκας που κάποτε ζούσε στο σπίτι).
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!