GOSSIP

Έξαλλος έγινε ο Μαραντίνης με τα σχόλια για τα κιλά της γυναίκας του [εικόνες]

Σε πάνελ πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής ακούστηκαν απίστευτα σχόλια για το σώμα της συζύγου του Θοδωρή Μαραντίνη, και τόσο ο διάσημος τραγουδιστής, όσο και η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου έδωσαν τις δικές τους αποστομωτικές απαντήσεις μέσω Instagram.

Τα σχόλια έγιναν αρχικά στην  εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, όπου μεταξύ άλλων ακούστηκαν σχόλια πως η Σίσσυ θυμίζει την Κατερίνα Ζαρίφη και ειρωνικά σχόλια πως προφανώς μαγειρεύει καλά για τα παιδιά της κ.λπ. Συγκεκριμένα σχολιάζονταν αυτή  η εμφάνιση της Σίσσυ σε πρόσφατο event


Η απάντηση από τον Θοδωρή Μαραντίνη δεν άργησε να έρθει. Ο Θοδωρής έσπευσε να υπερασπιστεί τη σύζυγό του και όλες τις γυναίκες με όποια περιττά κιλά, γράφοντας στο Instagram.


"Το γυναικείο σώμα είναι από μόνο του ένα θαύμα, καθώς δίνει ζωή. Είναι απογοητευτικό και στενάχωρο που εν έτη 2018 υπάρχουν ακόμα «άντρες», «δημοσιογράφοι», «άνθρωποι», οι οποίοι ασχολούνται με τα κιλά μιας γυναίκας και χλευάζουν δημοσίως, μη έχοντας στοιχειώδη αντίληψη του ρόλου τους και της κοινωνικής τους ευθύνης. Ή τουλάχιστον το σπάνιο απ’ ότι φαίνεται στοιχείο της ανθρωπιάς. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ χιούμορ, σάτιρας, προσβολής, κακίας, κοινωνικού σχολιασμού, bullying. Μεταξύ Eπαγγελματία και Ψωνάρας... Πρέπει να υπάρχουν όρια, αρχές και παιδεία. Για ένα κόσμο καλύτερο, αυτό είναι το καθήκον μας. Αφήστε τις γυναίκες να είναι όπως γουστάρουν, χαρείτε τις καμπύλες και τις ατέλειές τους. Γιατί ακριβώς αυτή είναι η ομορφιά τους".


Όμως και η Σίσσυ έδωσε τη δική της απάντηση μέσω Instagram, όπου μεταξύ άλλων έγραφε: "Ανεβάζω ξανά και την φωτο που ομόφωνα ψηφίστηκε ως ρετουσαρισμένη από πάνελ και χωρίς να θέλω να σας σοκάρω, στο λόγο της τιμής μου, θα πω ότι όχι, ΔΕΝ είναι!  Αν ήθελα να κρυφτώ ή να σας «ξεγελάσω» δεν θα είχα εδώ και ένα χρόνο κανάλι, στο οποίο βγαίνω όρθια, ξαπλωμένη, άβαφη, αχτένιστη, αλλά ακόμα και με μαγιό! Δεν θα ανέβαζα stories, δεν θα έβγαινα περήφανη στην παραλία, ούτε καν από το σπιτι μου. Δεν θα με βλέπατε πουθενά άλλου εκτός από δω.
Δεν χρειάζεται τόση κακία. Σας βλέπει και κόσμος. "  είπε η Σίσσυ

 

Τέλος η Σίσσυ έδωσε και μια απάντηση στα όσα ακούστηκαν πως δήθεν κάποιοι (όπως ο δημοσιογράφος Παύλος Σταματόπουλος) την υπερασπίστηκαν για να κάνουν... ντόρο εν όψει της τηλεοπτικής πρεμιέρας της Χρηστίδου στο Open και σε ένα βίντεο που ανέβασε η Σίσσυ στα social media είπε μεταξύ άλλων "Σήμερα ετοίμασα ένα βιντεάκι που αφορά όλο αυτό που έχει γίνει. Δεν θα το παίξω όμως γιατί έπαιξε και ένα υπονοούμενο για την απάντηση του Παύλου. Θεωρήθηκε ότι όλο αυτό γίνεται για την πρεμιέρα μας και μου φαίνεται ακόμα πιο πρόστυχο από αυτό που έχει γίνει...Μη δεις την εκπομπή, αν είναι να τη δεις γι’ αυτό τον λόγο. Έχει πολλούς άλλους λόγους να τη δεις, αλλά όχι δε θα μιλήσουμε γι΄ αυτό. Αποφάσισα να μιλήσω αυτή τη φορά και θα το κάνω. Όμως θα μου επιτρέψετε να αφήσω την πρεμιέρα να περάσει και να το κάνω μετά. Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας!"


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!