GOSSIP

Πέθανε ο ηθοποιός Νίκος Κούρος

Ο ηθοποιός Νίκος Κούρος, που το τηλεοπτικό κοινό τον αγάπησε μέσα από σειρές όπως το Ρετιρέ, έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών.

Η κηδεία του ηθοποιού θα γίνει σήμερα Πέμπτη στο νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου. Ο Νίκος Κούρος στη σειρά Ρετιρέ υποδύονταν τον φαρμακοποιό και σύντροφο της Κατερίνας Γιουλάκη στη θρυλική σειρά του ελληνικού καναλιού Mega,

Ο Νίκος Κούρος γεννήθηκε στη Χαλκίδα, στις 20 Μαρτίου 1928. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, πιάνο και τραγούδι στο Ωδείο Αθηνών και θέατρο στη δραματική σχολή του Ελληνικού Ωδείου.

Η πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο έγινε το 1957 με το θίασο Άννας Λώρη- Άλκη Παπά (θέατρο «Διονύσια», Καλλιθέα). Για αρκετά χρόνια ήταν μέλος του Θεάτρου Τέχνης- Καρόλου Κουν και αργότερα μεταπήδησε σε άλλους θιάσους. Εκτός από το θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, εργάστηκε ως εκφωνητής θεατρικών και λογοτεχνικών εκπομπών και ως πολιτικός σχολιαστής στο Ελληνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας (1954-1957), ενώ ασχολήθηκε με τη σκηνοθεσία και τη λογοτεχνία.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!