GOSSIP

Έχεις δει την όμορφη σύντροφο του Δημήτρη Αργυρόπουλου;

Πολλοί γνωρίζουν πως ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, ο γοητευτικός εκδότης και κριτής του My Style Rocks, ήταν παντρεμένος με τη Μαρία Μπακοδήμου όμως λίγοι ίσως γνωρίζουν πως ο Δημήτρης δεν είναι single και έχει πλάι του μια πολύ όμορφη γυναίκα.

Σύμφωνα με το bovary.gr, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος εδώ ,και καιρό έχει δεσμό με την Χριστιάννα Μοίρα. Μάλιστα το ζευγάρι έκανε τώρα και μια δημόσια εμφάνιση, αφού βρέθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και στο λαμπερό φιλανθρωπικό event «Taste the Fashion – The 6 Senses» και πόζαραν μαζί.

Ποια είναι η Χριστιάννα Μοίρα;

Εχοντας ζήσει 6 χρονια στο Λονδίνο,  όπου απέκτησε Μεταπτυχιακό στο Marketing, εργαζόμενη παράλληλα σε πολυεθνικές εταιρίες, η Χριστιάννα Μοίρα επέστρεψε στην Ελλάδα ως συνιδιοκτήτρια των εστιατορίων Square Sushi.

Η καλλιτεχνική της φύση την οδήγησε στη ζωγραφική και τη δημιουργία κατά παραγγελία έργων τέχνης με τον μοναδικό της γραφικό χαρακτήρα, ενώ παράλληλα συμμετείχε σε αρκετές εκθέσεις ζωγραφικής.

Το αληθινό της πάθος όμως ήταν πάντα η αισθητική του χώρου και της διακόσμησης κι έτσι,  ετά από 5 χρόνια ενασχόλησης ως freelancer, δημιουργεί το brand .cm με σκοπό τη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!