GOSSIP

"O Pitt δεν έπρεπε να αφήσει την Aniston - H Jolie τον έστρεψε στο αλκοόλ" λέει φίλη του σταρ

Μια γυναίκα που γνωρίζει καλά εδώ και χρόνια τον Pitt, μιλά για το πως η ίδια πιστεύει πως ο Pitt έκανε μεγάλο λάθος που χώρισε με την Aniston για χάρη της Jolie.

Μια πολύ στενή φίλη του Brad Pitt η Lori Duggan-Heisler αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη ζωή που περνούσε ο ηθοποιός στο πλευρό της συζύγου του Angelina Jolie. "Ο Brad έπρεπε να μείνει με την Jennifer Aniston, η Jolie τον ώθησε στον αλκοολισμό", αναφέρει χαρακτηριστικά η Lori μιλώντας στην αυστραλιανή ιστοσελίδα newidea.


Η Lori είπε είπε πως φοβάται πως ο Brad έχει πέσει στα νύχια του Χόλιγουντ και πρόσθεσε: "Ο Brad δεν μπορεί πια να είναι χαρούμενος, απλά δεν μπορεί. Παλεύει με τους δαίμονές του. Έχει επιστρέψει στις παλιές κακές του συνήθειες. Είμαι σοκαρισμένη. Είναι όμως πολύ ειλικρινής. Δεν λέει ποτέ ψέματα. Ό,τι και αν έχει πει είναι αλήθεια. Μου παραδέχτηκε ότι πίνει. Αυτός είναι ο Βrad που ξέρω. Η Jolie τον ώθησε στον αλκοολισμό".

 

Επίσης πρόσθεσε πως οι γονείς του Brad πάντα προτιμούσαν την Aniston και δεν ήθελαν την Jolie και πως η ίδια λυπάται για τα παιδιά του Brad που δεν ζουν μια φυσιολογική παιδική ηλικία μετά τα όσα έχουν συμβεί.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!