GOSSIP

H Kendall Jenner πόζαρε στη Vogue με άφρο μαλλί και προκάλεσε αντιδράσεις

Σύμφωνα με το περιοδικό Fοrbes, η Kendall είναι πλέον το πιο ακριβοπληρωμένο και περιζήτητο μοντέλο στον κόσμο, και είναι λογικό να ποζάρει διαρκώς για το πιο διάσημο περιοδικό μόδας του κόσμου τo Vogue.

Όμως η τελευταία της φωτογράφηση για το τεύχος Νοεμβρίου της αμερικανικής έκδοσης της Vogue προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και εν τέλει το περιοδικό αναγκάστηκε να δώσει εξηγήσεις.


Η Kendall σε δυο από τις φωτογραφίες που ανέβασε στα social media το περιοδικό από το νέο τεύχος, ποζάρει με άφρο μαλλί, ενώ σε μια εξ αυτών (σε αυτή με το λευκό τοπ) έχει και φακίδες.


Αυτές οι πόζες προκάλεσαν οργισμένα σχόλια με πολλούς να θυμίζουν στη Vogue (γιατί το έχει ξανακάνει) πως αν θέλουν ένα μοντέλο με άφρο μαλλί, μπορούν να προσλάβουν μια μαύρη κοπέλα και αν θέλουν ένα μοντέλο με φακίδες, επίσης μπορούν να βρουν ένα και δεν χρειάζεται να τις ζωγραφίσουν στο πρόσωπο της Kendall Jenner.


Τα αρνητικά σχόλια επεκτάθηκαν και σε άλλα μοντέλα της φωτογράφησης, αφού στην ίδια φωτογράφηση η  Imaan Hammam ένα μοντέλο από τη Δανία  με καταγωγή από το Μαρόκο και την Αίγυπτο, που κανονικά έχει πολύ σγουρά σχεδόν άφρο μαλλιά, στη συγκεκριμένη φωτογράφηση έχει απολύτως ίσιο μαλλί.


Αυτή είναι η πολλοστή φορά που η Vogue προκαλεί την οργή ειδικά των Αφρομαερικανών αφού συχνά εμφανίζει λευκές με μαύρα χαρακτηριστικά.


Πάντως η Vogue απάντησε με μια επίσημη ανακοίνωση όπου εξηγεί πως στις συγκεκριμένες πόζες θέλησε απλά να αναπαραστήσει το στυλ της εδουαρδιανής εποχής και των 70s αντίστοιχα και πως δεν είχε την πρόθεση να προσβάλει κανέναν.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!