GOSSIP

Χώρισαν οι Λάουρα Νάργες και Μιχάλης Μουρούτσος;

Πολλοί θεωρούσαν πως σύντομα θα βλέπαμε το Μιχάλη Μουρούτσο και τη Λάουρα Νάργες να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά ξαφνικά φούντωσαν οι φήμες πως χώρισαν.

Αφορμή για τις φήμες περί χωρισμού, στάθηκαν τα σχόλια που ακούστηκαν σε πρωινή εκπομπή πως η Λάουρα και ο Μιχάλης έχουν διαγράψει όλες τις κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram και πως τα σύννεφα στη σχέση τους είναι πολλά εδώ και καιρό.


Βέβαια τελικά αυτό που ισχύει είναι πως το ζευγάρι δεν έχει κάνει κοινή δημόσια εμφάνιση για διάστημα αρκετών εβδομάδων και πως η Λάουρα δεν έχει διαγράψει από το Instagram όλες τις αναρτήσεις με τον Μιχάλη, όμως ο Μιχάλης έχει όντως σβήσει ανάλογες αναρτήσεις του.

Θυμίζουμε πω το ζευγάρι ήταν μαζί αρκετά χρόνια. Τις δύο προηγούμενες χρονιές είχαν περάσει μεγάλα διαστήματα χωριστά καθώς η Λάουρα συμμετείχε στο Survivor 1 και ο Μιχάλης Μουρούτσος στο Survivor 2. Μάλιστα, στο Survivor 2 ο Μιχάλης Μουρούτσος εκδήλωνε δημοσίως την αγάπη του για την σύντροφό του, γράφοντας το όνομά της στην άμμο και κάνοντας συχνά αναφορές σε εκείνη. Μάλιστα, είχε θεωρηθεί ότι ο ίδιος είχε επιβάλλει από την πρώτη ημέρα στην ομάδα του το να χωριστούν σε δύο... υπο-ομάδες ανδρών και γυναικών για να μην δίνουν δικαιώματα για συζητήσεις. Επίσης, η Λάουρα ήταν εκείνη που είχε πάει στην Καραϊβική για να συναντήσει τον Μιχάλη Μουρούτσο στο μεγάλο έπαθλο επικοινωνίας. 

Και οι δυο ακόμα δεν έχουν απαντήσει για τις φήμες περί χωρισμού. Το μέλλον θα δείξει αν ισχύουν

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!