GOSSIP

Έξαλλη έγινε η Τζένη Μπαλατσινού με τον Ουγγαρέζο και τα σχόλια του

Άστραψε και βρόντηξε η Τζένη Μπαλατσινού μετά τα όσα ακούστηκε να λέει για την προσωπική της ζωή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε τηλεοπτική εκπομπή και η απάντηση της ήταν ιδιαίτερα σκληρή και αποστομωτική.

Χθες το πρωί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδειξε στην τηλεόραση μια φωτογραφία με την Τζένη να είναι πάνω σε μια μηχανή μαζί με έναν άγνωστο άντρα και να βρίσκονται στο Κολωνάκι και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ακούστηκε να λέει: "Ο άνθρωπος που έχει έρθει πολύ κοντά στην Τζένη Μπαλατσινού, τους βγάλαμε φωτογραφία χθες το βράδυ που τη συνόδευσε για φαγητό. Ήταν και το Σάββατο μαζί. Ο άνθρωπος αυτός μένει εκτός Αθηνών, το Σάββατο διασκέδαζαν μαζί σε μπαρ του Κολωνακίου, είναι 10 χρόνια νεότερος. Είναι πολύ όμορφος, μουσάτος, γυμνασμένος. Η φωτογραφία τα λέει όλα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα!", ενώ  ακόμα και όταν οι άλλοι του σχολίαζαν πως ίσως να είναι απλά φίλοι ή ακόμα και συγγενείς ο ίδιος επέμενε "Είπα έχουν έρθει πολύ κοντά. Σάββατο και Κυριακή ήταν μαζί".

 


Τα σχόλια αυτά του τηλεπαρουσιαστή έκαναν έξαλλη την Τζένη που απάντησε μέσω social media και με τα λόγια της κατακεραύνωσε τον Ουγγαρέζο: "Δημήτρης Ουγγαρέζος: δημοσιογράφος – παρουσιαστής, ο οποίος φημίζεται για το "έγκριτο" ρεπορτάζ του όπως και για το προεφηβικό του χιούμορ… Είναι θλιβερό, Δημήτρη μου, να γεμίζεις τον τηλεοπτικό σου χρόνο αραδιάζοντας άστοχους συσχετισμούς με αφορμή μια φωτογραφία που κάποιος σου έστειλε. Η έφεσή σου προς την μυθοπλασία είναι γνωστή, όπως και η αδιαφορία σου για τις συνέπειές της… Ίσως ήρθε η ώρα να κάτσεις ξανά στο θρανίο και να επαναπροσδιορίσεις το νόημα και την ουσία της δουλειάς σου."

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!