GOSSIP

Θυμάστε το παιδάκι στην ταινία Free Willy; Μεγάλωσε και συνελήφθη για βίαιο επεισόδιο

Το 1993 έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες η (πρώτη) ταινία Free Willy (Ελευθερώστε τον Γουίλι) και χιλιάδες είχαν συγκινηθεί με την τρυφερή ιστορία της ταινίας που βασίζονταν στην αγάπη που ένιωθε ένα μικρό αγόρι για μια φάλαινα όρκα.

Το μικρό αγόρι που πρωταγωνιστούσε στην ταινία ήταν ο ηθοποιός Jason James Richter, που ήταν τότε 13 ετών.


Τώρα όμως ο Jason μεγάλωσε και μπορεί να μην κατάφερε μετά από το συγκεκριμένο ρόλο να γνωρίσει ξανά παγκόσμια επιτυχία (αν και συνεχίζει εδώ και χρόνια να βρίσκει μικρούς ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες) αλλά τώρα κατάφερε να βρεθεί ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας, χάρη στο γεγονός πως συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία.
 

Όπως αναφέρει το ΤΜΖ ο 28χρονος Jason James Richter κατέβαλε την εγγύηση ύψους $20,000 και αφού πέρασε δυο μέρες στη φυλακή αφέθηκε ελεύθερος. Ο ηθοποιός μάλωσε με την σύντροφο του όταν εκείνη τον ρώτησε αν έχει παράλληλη σχέση με συνάδελφο του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα τότε αυτός άρχισε να την χτυπάει, εκείνη κλείστηκε στην κρεβατοκάμαρα, ο Jason James Richter έσπασε την πόρτα και όταν η κατάσταση ηρέμησε η σύντροφος του πήγε στην αστυνομία υπέβαλε κατηγορίες εναντίον του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!