GOSSIP

Σοκ έπαθαν οι Beckhams - Κουκουλοφόροι προσπάθησαν να εισβάλουν στο σπίτι τους

Καθόλου καλό δεν είναι το κλίμα τον τελευταίο καιρό για την οικογένεια Beckham, αφού όχι μόνο ο David Beckham παραδέχτηκε δημόσια πως ο γάμος του με τη Victoria μετά από τόσα χρόνια αποτελεί μια συνεχή πρόκληση και αντιμετωπίζει προβλήματα, αλλά τώρα αποκαλύφθηκε πως άγνωστοι προσπάθησαν να μπουν στο αρχοντικό της οικογένειας στο Λονδίνο.

Και μάλιστα οι κουκουλοφόροι προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι, όταν μέσα σε αυτό βρίσκονταν οι Beckhams.

Το συμβάν συνέβη την περασμένη Παρασκευή και η Daily Mail έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά πλάνα με τους κουκουλοφόρους να προσπαθούν να μπουν μέσα στο σπίτι αξίας 6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με το Βρετανικό μέσο, στο αρχοντικό των Beckhams υπάρχει ομάδα ασφαλείας και επιτήρησης 24 ώρες το 24ωρο, η οποία εντόπισε τους ληστές μέσα στην ιδιοκτησία, πριν όμως εισβάλουν μέσα στο σπίτι.

Σε φωτιγραφίες που αναδημοσιεύει το iefimerida.gr, οι ληστές χρησιμοποίησαν μία σκάλα για να μπορέσουν να εισβάλουν από το παράθυρο.

Ωστόσο όταν η ασφάλεια εντόπισε τους τρεις ληστές από τις κάμερες και ενεργοποίησε τον συναγερμό, αυτοί τράπηκαν αμέσως σε φυγή.

Μετά την απόπειρα κλοπής, ο Μπέκαμ αύξησε αμέσως τις δυνάμεις ασφαλείας, καθώς η Βικτόρια περνά πολλές μέρες της εβδομάδας εκεί με τα παιδιά της.

Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού που επικαλείται η Daily Mail, η πιο αναστατωμένη από όλους είναι η Victoria, καθώς και μόνο η σκέψη πως θέλουν κάποιοι να εισβάλουν στο προσωπικό της χώρο, την φοβίζει.

Πάντως το ζευγάρι ετοιμάζονταν για το ταξίδι τους στην  Αυστραλία μαζί με τα τρία του παιδιά όταν έγινε η απόπειρα ληστείας, ωστόσο κανείς δεν βρέθηκε σε κίνδυνο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!