GOSSIP

Όχι δεν είναι photoshop - Σταρ φόρεσε... μαϊμού για να μην τη δουν με την σύντροφό της

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορεί η φήμη πως δύο διάσημες ηθοποιοί έχουν έρθει πολύ κοντά και είναι ζευγάρι, αλλά οι ίδιες δεν το επιβεβαιώνουν και τώρα που οι κάμερες τις εντόπισαν ξανά μαζί, η μια κρύφτηκε πίσω από ένα ροζ λούτρινο μαϊμουδάκι που το φόρεσε στο πρόσωπό της για να μη φανεί!

Ο λόγος για το πασίγνωστο top model (ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα στον κόσμο, σύμφωνα με το Forbes) και ηθοποιό Cara Delevigne, που φημολογείται πως έχει δεσμό με την Ashley Benson, την Αμερικανίδα ξανθιά πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς Pretty Little Liars.


Η 26χρονη Cara και η 28χρονη Ashley λέγεται πως ήρθαν πολύ κοντά στα γυρίσματα της νέας τους ταινίας Her Smell και έκτοτε συχνά ο φακός τις εντοπίζει μαζί, ενώ και κάποιες αναρτήσεις τους στα social media έχουν "προδώσει" τον ερωτικό τους δεσμό.


Και τώρα οι φωτογράφοι είδαν τις δυο σταρ να φεύγουν μαζί από ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη και μολονότι η Ashley δεν κρύφτηκε η Cara πραγματικά έκανε εντύπωση με αυτά που φορούσε, αφού εκτός από την μαϊμού στο πρόσωπό της, φορούσε και ένα t shirt που απεικόνιζε δυο γυναίκες να φιλιούνται.


Πάντως η Cara συνηθίζει να προκαλεί, αφού πρόσφατα πήγε μόνη της στο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας φορώντας ανδρικό σμόκιν!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!