GOSSIP

Ποιο πρωτόκολλλο; Ο Harry τώρα έπιασε δημοσίως το μπούτι της Meghan [εικόνες]

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ συνεχίζουν το ταξίδι τους στην Αυστραλία και δείχνουν τόσο ερωτευμένοι και χαρούμενοι που περιμένουν το πρώτο τους παιδί που αδιαφορούν εντελώς για το βασιλικό πρωτόκολλο και δεν μπορούν να πάρουν τα χέρια τους ο ένας από τον άλλο.

Σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση ο Harry δεν αφήνει στιγμή το χέρι της Meghan (κάτι που δεν συνηθίζεται) και τώρα στην τελευταία τους κοινή εμφάνιση της έπιασε τρυφερά και το μπούτι.


Το διάσημο ζευγάρι βρέθηκε στην ακτή Bondi και συναντήθηκε με τα μέλη μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που κάνουν θεραπείες και συνεδρίες για την αντιμετώπιση ψυχικών νόσων και προβλημάτων, με τη δύναμη της φύσης.


Οι Meghan & Harry κάθισαν στην άμμο σε έναν "κύκλο που διώχνει την κακή ενέργεια" και ο Harry όχι μόνο κρατούσε τρυφερά το χέρι της Meghan και της έπιανε το μπούτι, αλλά μίλησε ξανά με ειλικρίνεια για τα δικά του προβλήματα ψυχικής υγείας και το πόσο θυμό, πόνο και θλίψη ένιωθε για χρόνια μετά το θάνατο της μητέρας του Νταϊάνα και πόσο σημαντικό ήταν που κάποτε πήρε την απόφαση να ζητήσει βοήθεια για να διαχειριστεί τα συναισθήματά του.


Βέβαια όλοι σχολιάζουν ξανά το πόσο ερωτευμένος δείχνει με την Meghan και πόσο δείχνει να τη λατρεύει. Μάλιστα ειδικοί αναλυτές της "γλώσσας" του σώματος, είπαν πως το γεγονός πως κρατούσε το χέρι της Meghan με αυτό τον τρόπο ήταν γιατί ασυναίσθητα προστατεύει την κοιλιά της και το μωρό που περιμένουν, ενώ το γεγονός πως αγγίζει τον μηρό της Meghan τόσο ψηλά φανερώνει ερωτικό πάθος.



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!