GOSSIP

Παντρεύτηκε η Karlie Kloss - Δείτε το νυφικό της και τη... συνυφάδα της [εικόνες]

Το 26χρονο top model από τις ΗΠΑ, που για χρόνια υπήρξε άγγελος της Victoria's Secret και παραμένει ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, μόλις παντρεύτηκε το γόνο μιας πλούσιας οικογένειας, ενώ η συνυφάδα της είναι διάσημη σε όλο τον πλανήτη.

Η Karlie ντύθηκε χθες (18/10) νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της Joshua Kushner, με τον οποίο αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Ιούλιο, αλλά είναι μαζί εδώ και έξι χρόνια.

Ο 33χρονος Joshua, είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και αδελφός του Jared Kushner που δεν είναι άλλος από το σύζυγο της Ivanka Trump (ο γαμπρός του Αμερικανού Προέδρου Donald Trump). Οπότε πλέον το διάσημο μοντέλο Karlie Kloss και η κόρη του Donald Trump είναι συνυφάδες.


Και η οικογένειας Kushner είναι μια από τις πιο πλούσιες οικογένειες στις ΗΠΑ, που εδώ και δεκαετίες δραστηριοποιούνται κυρίως στο χώρο των real estate επενδύσεων και η περιουσία της οικογένειας, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, σχεδόν ξεπερνά τα 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια!


Η ίδια η Kloss, πάντως θέλησε να κρατήσει το γάμο της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και απλά ανακοίνωσε πως έχει παντρευτεί με το να ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία που τη δείχνει νυφούλα πλάι στο σύζυγό της.


 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!