GOSSIP

Η αδελφή της Meghan ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τη Δούκισσα του Σάσεξ

Φαίνεται πως η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Δούκισσας του Σάσεξ έκανε την αδελφή της Meghan Markle, τη Samantha να μετανιώσει και να αναγκαστεί να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για όλες τις κακίες που έχει ξεστομίσει εδώ και μήνες για την αδελφή της.

Θυμίζουμε πως η Samantha Markle, που έχει τον ίδιο πατέρα με την Meghan Markle, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της αδελφής της με τον πρίγκιπα Harry δημιουργούσε διαρκώς προβλήματα κακολογώντας την αδελφή της και τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν δεν έλαβε πρόσκληση για τον πριγκιπικό γάμο και ειδικά όταν ο πατέρας τους επίσης δεν πήγε στο γάμο λόγω προβλήματος υγείας.
Η Samantha έβριζε δημόσια την Meghan, έλεγε πως είναι διπρόσωπη και άκαρδη, την κατηγορούσε πως αυτή αρρώστησε τον πατέρα τους και έφτασε στο σημείο να προσπαθήσει πρόσφατα να εισβάλλει στο παλάτι για να τη δει.


Όμως τώρα που έμαθε πως η Meghan είναι έγκυος, η Samantha με συνέντευξή της στο Daily Mail TV, ζήτησε δημόσια συγγνώμη και είπε μεταξύ άλλων απευθυνόμενη στην αδελφή της: "Είμαι τόσο ενθουσιασμένη και χαίρομαι τόσο για σένα και πραγματικά μετανιώνω πολύ για όλες τις εντάσεις, τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος και τα γαϊδουρινά πράγματα που είπα, όταν δεν καταλάβαινα τι πραγματικά συνέβαινε και ήθελα μόνο τα πράγματα να πάνε καλά με τον μπαμπά".


Μάλιστα ζήτησε και από τους υπόλοιπους να αφήσουν ήσυχη την αδελφή της και τον γαμπρό της για να χαρούν αυτή την όμορφη περίοδο της ζωής τους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!