GOSSIP

H Meghan Markle φόρεσε ξανά κάτι που άνηκε στην πεθερά της Νταϊάνα [εικόνες]

Μετά την ανακοίνωση της είδησης πως η Meghan Markle είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έκαναν μια επίσημη εμφάνιση στο Σίδνεϊ και η Meghan πραγματικά έλαμπε.

Το διάσημο ζευγάρι επισκέφτηκε το Admiralty House και είχε επίσημες συναντήσεις με Αυστραλούς αξιωματούχους .


Φυσικά αυτό που όλοι πρόσεξαν είναι πως ο πρίγκιπας Harry κρατούσε σχεδόν συνέχεια της Meghan από το χέρι και ήταν πολύ τρυφερός και ιπποτικός απέναντί της.


Η δε Meghan , στην πρώτη της εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της διάλεξε να φορέσει ένα ολόλευκο φόρεμα της σχεδιάστριας Karen Gee. Η συγκεκριμένη σχεδιάστρια είναι από την Αυστραλία και η Δούκισσα του Σάσεξ προφανώς θέλησε με το να την επιλέξει, να τιμήσει έμμεσα τη χώρα την οποία επισκέπτεται.

 


Όμως αυτή η νέα εμφάνιση της Meghan είχε ένα ακόμη στοιχείο η επιλογή του οποίου δεν ήταν τυχαία.


Κάποιοι παρατήρησαν πως τα σκουλαρίκια που φορούσε χθες η Meghan κάτι τους θύμιζαν και τελικά δεν είχαν άδικο αφού αυτά τα σκουλαρίκια άνηκαν στην αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα και όλοι θεωρούν πως η Meghan θέλησε έμμεσα να τιμήσει την πεθερά της (που αν ζούσε σύντομα θα γίνονταν γιαγιά) κάτι που άλλωστε το έχει ξανακάνει και στο γάμο της,  όπου είχε και πάλι φορέσει κοσμήματα που άνηκαν στην αδικοχαμένη πεθερά της.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!