GOSSIP

Μαντέψτε ποιο από τα 8 παρανυφάκια ήταν το πιο... άτακτο [εικόνες]

Στο σημερινό πριγκιπικό γάμο είδαμε οκτώ συνολικά παρανυφάκια που όλα τους ήταν απίστευτα χαριτωμένα, αλλά ένα ήταν (και πάλι) το πιο σκανδαλιάρικο.

Παρανυφάκια ντύθηκαν στον πριγκιπικό γάμο τα δύο πριγκιπόπουλα George και Charlotte και ειδικά η Charlotee έδειχνε να απολαμβάνει γεγονός πως ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και χαιρετούσε τα πλήθη!


Εκτός από τα παιδιά του πρίγκιπα William και της Kate Middletonl, παρανυφάκια ήταν και άλλα δισέγγονα της βασίλισσας: η 7χρονη Savannah Philips , η 6χρονη Isla Philips και η 4χρονη Mia Tindall, η βαφτισιμιά της πριγκίπισσας Ευγενίας η 5χρονη Maud Windsor, και η 6ετών Theodora Williams (η κόρη του Robbie Williams) και ο Louis de Givenchy.

Όμως ένα από τα 8 παιδάκια ήταν το πιο άτακτο και σκανδαλιάρικο και μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά. Ο λόγος για την μεγαλύτερη της παρέας... την 7χρονη Savannah Phillips που και πάλι ο φακός την απαθανάτισε να κάνει... σκανδαλιές στο πριγκιπικό γάμο, όπως έχει κάνει και σε άλλες επίσημες εκδηλώσεις της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. 


Αυτή τη φορά η Savannah αποφάσισε να κάνει πλάκα με τον ξάδελφό της George και μιμούνταν τις τρομπέτες που ανακοίνωναν την άφιξη της βασίλισσας Ελισάβετ στο γάμο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!