GOSSIP

O Kanye West συνάντησε τον Trump στον Λευκό Οίκο και τον αποθέωσε [βίντεο]

Ο διάσημος ράπερ, fashion designer και σύζυγος της Kim Kardashian, δεν έχει κρύψει πως υποστηρίζει τον Donald Trump και τις πολιτικές του και όταν χθες βρέθηκε στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου και συναντήθηκε με τον Αμερικανό Πρόεδρο του έπλεξε το εγκώμιο και τον αγκάλιασε μπροστά στις κάμερες.

Οι δυο άντρες συζήτησαν όλα τα τρέχοντα θέματα, ενώ ο διάσημος ράπερ δεν δίστασε να αγκαλιάσει τον Αμερικανό πρόεδρο ενώ καθόταν στην προεδρική καρέκλα.

Ο Kanye στις δηλώσεις του έθιξε τον «οικονομικό-εμπορικό πόλεμο» μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας ενώ εξέφρασε την άποψή του και για το ζήτημα της κατοχής και χρήσης όπλων. Όπως υποστήριξε: "Το πρόβλημα δεν είναι τα νόμιμα όπλα. Τα παράνομα όπλα είναι το πρόβλημα. Έχουμε το δικαίωμα να κουβαλάμε όπλα".

Ο Trump από την πλευρά του είπε ότι ο West είναι ένας από τους καλύτερους φίλους του, ενώ ο Kanye αποκάλεσε τον Trump "ήρωα". ο Kanye φορούσε το χαρακτηριστικό κόκκινο καπέλο με το σύνθημα Make America Great Again από την προεκλογική καμπάνια του Trump και σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου είπε πως αυτό το καπέλο τον κάνει να νιώθει σαν τον υπερήρωα Σούπερμαν και απευθυνόμενος προς τον Trump είπε "Μου έδωσες την κάπα του Σούπερμαν"! 

Παράλληλα απάντησε σε ερώτηση αν και ο ίδιος σκοπεύει να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ, με τον Trump να σχολιάζει πως άνετα θα μπορούσε να γίνει αυτό και τον Kanye να επιβεβαιώνει τις φήμες που τον θέλουν να σκέφτεται την υποψηφιότητα για την προεδρία, λέγοντας πως αυτό αν θα γίνει, θα συμβεί μετά το 2024 

Ο West συνέχιζε να εκθειάζει τον Trump και τις πολιτικές του και ακούστηκε να λέει: "Αγαπώ αυτόν τον τύπο που κάθεται εδώ" και αμέσως σηκώθηκε όρθιος και έδωσε μία μεγάλη αγκαλιά στον Trump.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!